top of page
 • Forfatters billedeScandinavian Travel

Hvilket simkort har jeg brug for i Island? Alt om Islands mobilnetværk og dækning

Det er lige meget, hvor du går hen i verden, en af ​​de største udfordringer, vi står over for, er, hvordan vi forbliver forbundet. Især hvis du skal være der i mere end blot et par uger (internationale roamingpriser vil dræbe dig!). Så det er ikke overraskende, at vi ofte bliver spurgt "hvilket sim-kort skal jeg bruge i Island?" eller "hvilket sim-kort skal jeg bruge i Island?"


Nå, frygt ikke, i denne artikel besvarer vi alle dine oftest stillede spørgsmål! Vi vil diskutere de forskellige tilgængelige muligheder, og give dig et ordentligt overblik over Islands mobilnetværk og dækning på øen. Her er alt om SIM-kort i Island !


Fungerer min mobiltelefon i Island?


Før vi overhovedet kan tænke på at dykke ned i simkortmuligheder i Island og mobildækning på øen, skal vi finde ud af, om din telefon overhovedet vil kunne fungere her. Island bruger GSM-teknologi (traditionelle europæiske frekvenser) til sit mobilnet.


Det betyder, at alle CDMA-telefoner (amerikanske frekvenser) ikke vil fungere på øen . Generelt, hvis din telefon har en SIM-kortplads, er det højst sandsynligt en GSMA-telefon. Også, hvis din telefon er helt ny, er sandsynligheden for, at den understøtter GSMA god . Til sidst skal du overveje, hvor du kommer fra.


Hvis du kommer fra Afrika, Asien, Mellemøsten, Europa eller Oceanien, er chancerne for, at din telefon arbejder på GSM-teknologi og kan arbejde i Island, ganske gode. Hvis du kommer fra Caribien eller Nord-Central- eller Sydamerika, skal du muligvis købe en ny telefon sammen med dit sim-kort i Island.Sim-kort muligheder


Grundlæggende er der tre mobiludbydere på øen; Nova, Siminn og Vodafone . Selvfølgelig vil du vælge en af ​​de forudbetalte simkortpakker til din tur til øen. Bare husk, at disse er gyldige i 30 dage.


Selvom den populære T-Mobile fungerer i Island, finder du den ikke som en forudbetalt sim-mulighed her . Islands mobiltelefontjenester tilbyder en række forskellige pakker, ligesom i ethvert andet land. Du skal vælge den, der passer bedst til dit budget og dine behov.


Nedenfor finder du, hvad du kan forvente i forhold til tilbud og priser fra de forskellige islandske mobiltelefontjenesteudbydere:


Ny


Nova har 4 SIM-kortmuligheder at vælge imellem i Island (som alle inkluderer ubegrænsede opkald og sms'er i Island):


 • 1 GB data til ISK 1 790 (+/- $12,50) om måneden

 • 10 GB data til ISK 2 490 (+/- $17,40) om måneden

 • 100 GB data til ISK 3 290 (+/- $23,00) pr. måned

 • 250 GB data til ISK 6 490 (+/- $45,40) pr. månedVodafone


Vodafone tilbyder kun ét forudbetalt startsæt @ ISK 1.790 (+/- $12,50). Dette inkluderer 3 G data. Herefter skal du vælge mellem følgende top-up muligheder:


 • 10 GB data til ISK 3.190 (+/- $22,30)

 • 25 GB data til ISK 5.190 (+/- $36,30)

 • 50 GB data for ISK 6.190 (+/- $43,30)

 • 150 GB data til ISK 8.190 (+/- $57,25)Simen


Siminn tilbyder følgende SIM-kortmuligheder i Island:


 • Forudbetalt startpakke med 5 GB data + 50 tekstbeskeder i 31 dage ISK 2 900 ($20,30)

 • Forudbetalt datapakke med 10 GB data + 0 tekstbeskeder i 31 dage ISK 2 900 ($20,30)eSim-kort alternativer


Et eSim er et digitalt SIM-kort, der kan købes, så du kan bruge din almindelige tjenesteudbyder og mobiltelefonpakke, mens du rejser til udlandet. Denne mulighed kræver ikke, at du køber et faktisk ekstra fysisk SIM-kort . Hvis dette virker som den rute, du gerne vil gå, foreslår vi, at du foretager en ordentlig evaluering af de eSim-kort, der er tilgængelige i Island .


Hvor kan man købe et simkort i Island


Sim-kort er let tilgængelige for køb over hele Island . Det inkluderer en limefarvet dagligvarebutik placeret til højre for ankomstporten i Keflavik Lufthavn for hurtig og nem opsætning.


Her finder du alle de ovennævnte simkortmuligheder i Island. Alternativt, hvis du bare ønsker at finde dig til rette først, kan du blot besøge en af ​​mobiludbyderens butikker. Eller i en dagligvarebutik i området, en tankstation, mens du er på vej, eller gør nogle online-shopping (selvom levering kan være vanskelig, hvis du er ude at rejse).


Netværksdækning på øen


Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik, kan du bare tjekke et Islands mobiltelefondækningskort. Generelt finder du dækning af alle tre udbydere over hele øen. Selvom Siminn absolut er den største konkurrent på dette område .


Med hensyn til international roaming vil du generelt opleve, at det er meget af det samme, afhængigt af om din sim bruger GSMA, som forklaret tidligere. Det interessante med international roaming er, at når det kommer til T-Mobile-dækning i Island, så fungerer det generelt godt langs hele sydkysten og væk inde i landet, men i det øjeblik du begynder at rejse længere nordpå, bliver signalet meget dårligt.


Bare husk på, at mobiltelefonsignalet i Island har samme type problemer som i dit eget hjemland . Nogle gange kæmper det for at nå de mere fjerntliggende områder , eller det bliver blokeret af et bjerg (eller en vulkan her på Island). Heldigvis er der måder at bekæmpe disse typer situationer og forblive forberedt på.Kan jeg gøre noget for at forbedre min mobilmodtagelse?


Det anbefales stærkt at købe en signalforstærker , især hvis du bliver nødt til at være tilgængelig for arbejde, og du er afhængig af WiFi i Island. Eller hvis du planlægger at krydse "den mindre befærdede vej" her på øen. På denne måde kan du faktisk nå at fange et eller andet signal, hvor andre ikke har noget. Dette fungerer især godt, når du har lejet en campervan i Island, og den campingplads, du bor på, har periodiske signalproblemer.


Vi anbefaler også, at du downloader nogle offlinekort til din telefon . Hav også et papirkort med dig i tilfælde af, at du mister signalet og er på en sti, der er dårligt markeret, eller du simpelthen ikke kender vejen til din destination.


Et Sim-kort i Island; Bliv ikke bundet ned


Grunden til, at vi har oprettet denne artikel, er, så du ikke behøver at undersøge alle mobiltelefonudbydere og simkortmuligheder, når du først ankommer til øen. På denne måde behøver du ikke føle dig overvældet ved at besøge nogen af ​​udbyderens hjemmesider. Bevæbnet med denne viden er der ingen grund til, at du ikke skal holde forbindelsen hele din rejse til Island, uanset om du er i en lejeautocamper , ved et vandfald eller på en gletsjer.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Autocamper Island - leje af autocamper i Island
Autocamper Island - leje af autocamper i Island
Autocamper Island - leje af autocamper i Island
bottom of page