top of page
  • Forfatters billedeScandinavian Travel

Din guide til WiFi i Island

Bare fordi Island teknisk set er en ø, betyder det ikke, at vi ikke er forbundet. Faktisk vil du være i stand til at finde WiFi i Island, uanset hvor du går. Uanset om det er via mobiltelefonsignal, et lokalt Island WiFi-hotspot eller en anden gratis Wifi-mulighed på Island.


Hvis du er en person, der har brug for at holde kontakten med venner og familie eller på grund af arbejdsopgaver, er denne artikel for dig. Vi diskuterer de forskellige WiFi-muligheder på øen, og hvordan du sikrer, at du forbliver forbundet.


Er det nemt at finde WiFi i Island?


Island kan føles ret fjernt, men du kan kaste en sten, når du er landet i Keflavik Lufthavn og ramt et WiFi-hotspot et eller andet sted. Du kan være sikker på, at du vil være i stand til at holde forbindelsen det meste af dit ophold . Følgende er nogle af de WiFi-muligheder i Island, du finder:


Gratis WiFi i Island


Du finder gratis WiFi over hele Island. Faktisk, i det øjeblik du lander i Keflavik Lufthavn, vil du være i stand til at bruge lufthavnens gratis WiFi. Derfra vil du kunne finde mange kaffebarer og restauranter, der tilbyder gratis WiFi. Og din bolig, især hvis det er et hotel eller hostel, vil også tilbyde dig gratis WiFi.


Udlejning af hotspot på Island


En anden vej at gå er bærbart WiFi i Island. Dette er en form for WiFi-leje på Island, hvor du lejer en hotspot-enhed hos en tjenesteudbyder såsom Trawire . Ved at gøre det behøver du aldrig være bekymret for, om og hvor du kan finde WiFi ! Du vil altid være i stand til at oprette forbindelse til netværket, så længe du har din enhed med dig.Mobil forbindelse


Vi taler ikke kun om at bruge data og surfe på internettet på din mobiltelefon. Du kan faktisk koble til andre enheder såsom din computer og i realiteten bruge din mobiltelefon som en WiFi-hotspot-enhed. Afhængigt af din telefon og tjenesteudbyder kan du muligvis gøre det via Roaming.


Alternativt kan du blot købe en sim på øen og oprette forbindelse ved at bruge en lokal tjenesteudbyder. Dette vil sandsynligvis være den mest overkommelige mulighed. Når du køber en sim i Island, skal du også lave dit hjemmearbejde på forhånd.


Der er nogle tjenesteudbydere, der kæmper med signal, især i de nordlige dele af landet. Så hvis nord er en del af din rejseplan til Island, vil du måske vælge en anden tjenesteudbyder. Generelt er de vigtigste mobiludbydere, du kan vælge imellem på øen:Den anden interessante ting, du vil opdage på øen, er, at visse overnatningssteder, såsom populære hoteller i Reykjavík, faktisk tilbyder mobiltelefoner til gæster, som de kan bruge lokalt. Så spørg blot i receptionen, når du tjekker ind. 


Fungerer WiFi i Island korrekt?


WiFi i Island fungerer lige så godt som alle andre steder i verden . Det betyder, at du har de samme forbindelsesproblemer, som du finder andre steder. Nogle gange kan du opleve, at netværksdækningen er nede uden nogen åbenbar grund (selvom dette meget sjældent sker). Andre gange kan du befinde dig i et mere fjerntliggende område, hvor signalet er svagt.


Eller noget kan faktisk blokere signalet (som kan være alt fra en bygning til et bjerg). Et andet signalproblem, du kan opleve på øen, skyldes det islandske vejr. Især i den islandske vintersæson med dens snestorme og vind, der bogstaveligt talt kan rive døren af ​​en bil. I nogle af disse tilfælde skal du bare acceptere det og få en kop te, mens sagen bliver løst. I andre tilfælde kan du rette op på situationen, som vi kommer nærmere ind på.Vil mit hotel eller campingplads have WiFi?


De fleste overnatningssteder tilbyder i disse dage gæster gratis WiFi, især hvis du bor på et hotel. Med andre boligtyper skader det ikke at dobbelttjekke. Men når det kommer til campingpladser, har vi set ret interessante ting. Og da mange besøgende på øen er digitale nomader, der skal arbejde eksternt og vælge at rejse i en campervan, har vi opdaget en tendens på tværs af øen.


Mens de fleste campingpladser tilbyder gratis WiFi, vil du måske opleve, at en campingplads har fuldt signal, en anden har intet . Det meste af tiden er det enten fordi der er en forhindring i vejen for signalet, eller at signalet er for svagt. Hvis du nogensinde rammer denne "tekniske vanskelighed", foreslår vi, at du først prøver at arrangere en anden plads. Men hvis du opdager, at dette er et generelt problem over hele campingpladsen, anbefaler vi at komme forberedt med "de store kanoner" - en WiFi/signalforstærker.


Det er noget, man ikke kan undvære, når man skal arbejde på øen. En WiFi/signalforstærker vil sikre, at du ikke konstant efterlades som buffer i et Zoom-møde. Det vil give dig mulighed for at forblive forbundet på steder, hvor de fleste kæmper for at få et signal, uanset om det er mobilt eller internet. Dette er naturligvis ikke kun gavnligt i en arbejdssituation, men afgørende i en nødsituation. Tror du, der er et bedre sted at arbejde end fra din autocamperudlejning i Island ?WiFi i Island burde ikke være et problem


Som du kan se, er der virkelig ingen grund til, at du ikke skulle være i stand til at holde forbindelsen her på øen. Uanset om du beslutter dig for at leje en WiFi-hotspot-enhed i Island, eller du foretrækker den lomme, WiFi Island har at tilbyde i form af din mobiltelefon. Eller du hopper rundt fra det ene lokale hangout til tilbuddet om at gøre brug af det gratis WiFi, der tilbydes.


Der vil altid være en måde, hvorpå du kan benytte netværket. Og husk, for en sikkerheds skyld, få den WiFi/signalforstærker! Bare for den ulige chance for, at du rammer den "dårlige patch", eller din "mindre tilbagelagte vej" tager dig til ekstremt fjerntliggende områder. Med en WiFi/signalforstærker kan du leje din campervan i Island og starte dit roadtrip-eventyr på tværs af øen. Naturligvis med ro i sindet, at du altid vil forblive forbundet. God rejse!17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
bottom of page