top of page

Brugsbetingelser og beskyttelse af personlige oplysninger

Hos Campervan Iceland finder vi en god pris til dig og leverer en super service, fordi vi kender Island og elsker vores arbejde! Ingen skjulte omkostninger! Biludlejning i Island skal være ærligt og effektivt. Vi ønsker, at jeres oplevelser i Island er fulde af ukompliceret sjov og opdagelser i vores smukke lands uberørte natur.  Lej en bil hos os i Island, og oplev den magiske ø!

Afbestillingspolitik.

Er du nødt til at afbeslille, skal det mindst ske 1 dage før udlejningsperiodens start. Du får refunderet dit bookinggebyr.

 

Undlader du at afbestille og møde op, refunderer vi ikke det depositum på 15 % - 17 %, du betalte, da du bookede online. For autocampere, hvor bookinggebyret er 15 %, er afbestillingsgebyret 15 %.

Alderskrav og kørekort.

Vi kræver, at du fremviser et gyldigt kørekort, som har været i kraft mindst 1 år inden udlejningsperiodens start. Udlejer skal være mindst 20 år, 25 år ved leje af autocamper.

Reservation.

For at du kan være sikker på, at din booking gælder, bør du reservere ved at betale bookinggebyret. Vores bookingssystem vil straks informere dig, om der er en camper ledig. 

 

Finder du ikke det køretøj, du ønsker i den ønskede periode, bedes du kontakte os, og vi vil hjælpe dig med at finde en løsning. Vi vil gøre, hvad vi kan for at imødekomme dit ønske. 

Betaling.

Når du booker en bil på vores hjemmeside, debiterer vi dit kreditkort for 15 % - 20 % af udlejningsbeløbet. Resten betaler du med kreditkort eller kontant (ISK, GBP eller USD), når du henter bilen i Island.  

 

Dine kreditkortoplysninger noteres ved udlejningsperiodens start af sikkerhedsmæssige hensyn, også selvom det fulde udlejningsbeløb er dækket. Kreditkortoplysningerne anvendes til at dække eventuelle ekstraudgifter såsom ekstra forsikring, parkeringsbøder, skader eller andet i forbindelse med udlejningsbilen. 

 

 

 

Kunder, der ankommer til den internationale lufthavn i Keflavík (KEF), bliver modtaget af en af vores repræsentanter som en start, og dette er UDEN ekstra omkostninger. Afhængig af køretøjet tilbyder vi forskellige afhentnings- og afleveringssteder. Tjek dette online for hver enkelt autocamper. 

Afhentnings- og returneringsservice.
Biltyper.

Er den ønskede bil ikke ledig, forbeholder vi os ret til at udskifte bilen med en lignende bil eller en i en højere klasse. 

Brændstoftank.

Udlejningsbilens brændstoftank er normalt fuld. Bilen skal returnes med fuld tank. Er tanken ikke fuld, skal bilen returnes med samme mængde brændstof, som ved udlejningens start.  

 

Er tanken ikke fuld ved returnering, trækkes der et beløb svarende til den manglende mængde brændstof samt et ekstragebyr på 5,000 ISK. 

Skat + ingen skjulte gebyrer.

Momsen udgør 24 % og er inkluderet i alle priser, så der er ingen skjulte gebyrer.

Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
bottom of page