top of page
 • Forfatters billedeScandinavian Travel

Din komplette guide til Island i november

At besøge Island i november er en fantastisk måde at få alle fordelene ved øens vintereventyrland på uden at skulle bekymre sig om festens folkemængder eller festens priser.


I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du behøver at vide, før du rejser til Island i november . Fra dets fordele og ulemper og vejret, til hvad du skal pakke, og hvad du skal lave i Island i november – denne artikel kan tjene som din ultimative rejseledsager til november.


Er november et godt tidspunkt at tage til Island?


November er ikke bare et godt tidspunkt at besøge Island, men det kan bare være det perfekte tidspunkt for dig, afhængigt af dine krav og personlige præferencer . Tag et kig på denne smarte oversigt over fordele og ulemper for at finde ud af, om et besøg til Island i november vil være en god idé for dig:


Fordele


 • At rejse til Island i november betyder, at du har formået at vælge det perfekte tidspunkt mellem højsæsonens folkemængder . Ingen travl sommersæson skarer. Ingen folkemængder i juletiden. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig så meget om at forudbestille, spænde nakken i vejret for at se nogen af ​​vores lokale attraktioner eller føle, at du er fanget i et stormløb, mens du går i gaderne.

 • Ingen skarer i højsæsonen betyder også, at der ikke er højsæsonpriser , så en tur til Island i november er lidt nemmere for lommen.

 • November er det perfekte tidspunkt at få øje på nordlyset på Island . Bare lad være med at sidde på din veranda i Reykjavik i november og se efter nordlyset – det vil være næsten umuligt i det skarpe bylys. Udnyt novembermørket og besøg en af ​​vores fjerntliggende regioner eller tag på en Aurora Borealis-guidet tur.

 • Hvis du kommer senere i november, vil du bogstaveligt talt få alle fordelene ved en islandsk højtid uden ulemperne . Kom til at opleve julelysene og Reykjaviks julemarked uden at skulle kæmpe med julemængder og prisskilte.Ulemper


 • Et vinterlandskab kan kun skabes af ekstremt vintervejr . Og på Island betyder det en kulde på næste niveau og nogle ret barske vejrelementer, så du skal være forberedt.

 • Du får brug for en ret fleksibel rejseplan , da vintervejrforholdene kan forårsage pludselige vejspærringer, hvilket ødelægger dine planer for dagen.

 • Vejrforholdene kan gøre kørsel udfordrende. Især hvis du er lidt af en nervøs bilist eller bare ikke er vant til at køre i vind, is og sne. Og hvis du planlægger at rejse rundt på øen, bliver du nødt til at planlægge omkring de veje og ruter, der er lukket i de koldere måneder hvert år.

 • Selvom mørket kan være til gavn for dem, der jager efter nordlyset, betyder det også, at du ikke har nok dagslys til at opleve endnu et af Islands mest berygtede naturfænomener; midnatssolen .  


Vejret i Island i november


Som vi allerede har været inde på, kan Island blive temmelig koldt i løbet af november, og du skal være forberedt på nogle barske vejrelementer . Men tingene har stadig ikke nået midvinterniveauer, og så længe du kommer forberedt, vil vejret ikke ødelægge din sjov. Her er præcis, hvad du kan forvente af vejret i Island i november:


Hvor koldt er Island i november?


November kan være kold, men at ramme øen i slutningen af ​​efterårssæsonen betyder, at det heldigvis ikke er fuldblæst vintervejr med dets konstante temperaturer under frysepunktet. Temperaturen i Island ligger mellem 1 og 8 grader Celsius , men gennemsnitstemperaturen i Island i november er stadig behagelige 4 grader Celsius.


Islands dagslys i november


Dagslyset svindler hurtigt (derfor er det et perfekt tidspunkt at få øje på nordlyset). I begyndelsen af ​​måneden vil du stadig kunne nyde 8 timers dagslys hver dag , men ved udgangen af ​​måneden vil dagslyset allerede være på kun 5 timer om dagen . Du skal tage højde for dette, når du planlægger din rejseplan.Sner det på Island i november?


Ja. Du har måske ikke at gøre med snestorme, men november har generelt omkring 8,7 centimeter snefald i løbet af måneden for at hjælpe med at skabe dit vintereventyrland uden for sæsonen. 8,7 centimeter er omkring 50 % mindre end det gennemsnitlige vintersnefald. Bare husk på, at det nordlige har en tendens til at være en smule koldere end resten af ​​øen, så det faktiske vintervejr kan måske bare ramme disse regioner tidligere - især i slutningen af ​​november. 


Nedbør i Island i løbet af november


Nedbøren i november er omkring 80 mm i løbet af måneden . Dette er gennemsnitligt omkring 10 regnfulde dage i løbet af måneden. Så regnen vil i det mindste ikke kaste en nøgle i gang med alle de ting, man kan lave på Island i november.


Hvor blæsende er det på Island i november?


De islandske vinde er ret legendariske og har været kendt for bogstaveligt talt at rive bildøre af deres hængsler. Midvintervind kan nå hastigheder på 35+ kilometer i timen , men i løbet af november skal du forberede dig på vindhastigheder på gennemsnitligt 30 kilometer i timen.Hvad skal man pakke og have på, når man besøger Island i november


Du besøger et land kaldet Island med folk, der fortæller dig, at det helt sikkert vil sne, men temperaturerne vil stadig ikke falde til under 0 temperaturer... det er ganske forståeligt, at du spekulerer på, hvad du skal have på i Island i november. For at hjælpe dig med eventuelle potentielle pakkemareridt, har vi lavet denne praktiske pakkeliste til Island , som du kan bruge som en guide.


Husk også bare følgende ting, der kan lyde modstridende i forhold til en vintersæson:

 

 • Solbriller – solen, der reflekterer fra is og sne, er en absolut dræber for øjnene

 • Solcreme – samme grund som ovenfor

 • Regnfrakke - INGEN paraply - vinden vil ødelægge den inden for få timer

 • Vandtæt tøj og udstyr - dette er ikke kun for at kæmpe med våde vejrforhold, men også ting som tåge og sprøjt fra vandfald og våde og mudrede stier i varme kilder  


Bedste ting at lave i Island i november


Er du lidt i tvivl, når det kommer til at lave din rejseplan? Nå, her er vores topvalg af de bedste ting at lave i Island i november:


Tag en dukkert i vores varme kilder


Island er kendt for sine varme kilder, som er resultatet af vulkansk aktivitet, der opvarmer den underjordiske vandforsyning. Disse varme kilder kan nydes i deres oprindelige og naturlige tilstand eller som geotermiske pools her på øen . Nogle af Islands varme kilder, der skal besøges, er Blue Lagoon , Sky Lagoon , Hrunalaug og Myvatn Nature Baths .Udforsk isgrotterne


At udforske ishulerne på Island er en anden fordel ved at besøge øen i november, da størstedelen af ​​ishulerne holdes lukket i årets varmere måneder på grund af sikkerhedshensyn. At gå gennem disse huler med deres blanke, lyseblå vægge med striber af sort aske får dig til at føle, at du er blevet transporteret til en anden verden. 


Tage på camping


Dette kan lyde modstridende for årstiden, men camping er en fantastisk måde at integrere dig selv i det storslåede islandske landskab, mens du drastisk skærer ned på overnatningsomkostningerne . Og nej, vi foreslår ikke, at du griber dit lille telt og sovepose og trodser det udendørs ved tænder-klaprende temperaturer. Lej blot en campervan i Island, og du vil ikke kun have sørget for både transport og overnatning, men du kommer også til at campere i komfort!


Hvis du vil øge din boligbesparelse yderligere, så køb dig Campingkortet . Dette kort koster kun €179 og giver en familie på 2 voksne og op til 4 børn adgang til en bred vifte af campingpladser over hele landet i op til 28 nætter. Når du tager i betragtning, at campingpladser generelt tager $10-$20 per person per nat, kan du spare en pæn krone ved at bruge Camping Card.


Besøg vores vandfald


Nå, måske ikke alle, da Island har 10.000 af dem. Men der er bestemt et par must-see vandfald her på øen, som hver byder på en unik oplevelse. Disse omfatter Svartifoss-vandfaldet , Seljalandsfoss-vandfaldet og Dettifoss-vandfaldet.Stå på ski


Ikke mange ved, at skiløb ikke bare er en meget elsket aktivitet her på øen, men Island er faktisk vært for et par internationale skibegivenheder og konkurrencer, såsom Fossavatn . Skiløb i Island er også en sæsonbestemt aktivitet, som kun kan nydes i de koldere måneder af året. Men det er en aktivitet, der kan udføres af alle - vores pister henvender sig til alle aldre og færdighedsniveauer.


Tjek vores museer


Island har nogle af de mest interessante museer, du nogensinde har stødt på. Det er også derfor, vi stærkt anbefaler, at du giver dem et dedikeret par dage af din rejseplan og ikke bare lader dem være udflugter til de dage, vejret ikke er i din favør – tro os, der er for mange museer, der skal besøges at gøre det. Nogle af disse museer, der skal være med på din rejseplan, er:Udlev dine vikingefantasier


Du vil ikke være i stand til at plyndre din lokale yndlingsbutik uden et bankkort, men du kan udleve dine vildeste vikingedrømme på et utal af måder her på øen. Du kan sejle på et autentisk vikingeskib , blive klædt i traditionel vikingedragt og -udstyr og få taget dit portræt i Mink Studios .


Eller du kan virkelig dykke med hovedet først ind i oplevelsen og besøge en autentisk vikingelandsby , hvor du kan vandre i gaderne, købe vikingegenstande og slutte dagen af ​​med en vikingefest på den lokale "værtshus".Lad dit kreditkort føle det på Laugavegur


Hvis du stadig spekulerer på, hvad du skal lave i Reykjavik i november, bør det at besøge butikkerne på vores berømte Laugavegur-gade være øverst på din liste. Denne gade byder på butikker med alt fra souvenirs, tøj og boligindretningsartikler til udendørsudstyr og meget mere . Du kan få vejret mellem kreditkort-stryg på en af ​​de lokale caféer eller restauranter, hvor du kan nyde lækre lokale retter og smage nogle af vores håndværksøl.


Gå en tur på en sort sandstrand


Som med de varme kilder er de sorte sandstrande på Island resultatet af den vulkanske aktivitet her på øen . Det sorte sand er faktisk tusinder af år gammel hærdet lava, der er eroderet i små stykker af tiden, vejret og de brusende bølger. Når du besøger Island i november, kan du ikke tage afsted uden at gå en tur på Reynisfjara og Diamond Beach. Bare kom forberedt, da det kan blive temmelig blæsende.


Snorkel eller dyk i Silfra Fissure


At dykke eller snorkle i Silfra Fissure er virkelig en enestående oplevelse. Silfra-fissuren er en revne (eller tåre) i jorden, hvor de nordamerikanske og eurasiske tektoniske plader skubber fra hinanden . Denne sprække er nu fyldt med gletsjervand, som gør det muligt at dykke eller snorkle og faktisk ligge suspenderet mellem to kontinenter!


Selvom det kan virke underligt at dykke eller snorkle i de koldere måneder her på øen, kræver det iskalde gletsjervand, at man har en tørdragt på, så årstiderne har ikke den store indflydelse på denne aktivitet. Det er dog vigtigt at bemærke, at hvis du planlægger at dykke i Silfra, skal du have et gyldigt kørekort samt tilstrækkelig erfaring under dit dykkerbælte.Oplev et udbrud på nært hold


Okay, så måske ikke den type, du havde forventet, men det er stadig ret imponerende. Gejsere er i det væsentlige minivulkaner, der ligner huller i jorden, der bryder ud og sender litervis af vand, der skyder højt op i himlen . Island har faktisk et ret imponerende CV, når det kommer til gejsere, da øen er selve grunden til, at vi kalder dem dette i første omgang.


Den allerførste gejser i Europa, kaldet Geysir, blev opdaget her på Island. Og selvom du stadig kan sætte kryds ved 'besøg Geysir' på din Island-to-do-liste, vil du ikke længere kunne se nogen udbrud fra denne oldtimer. Men kun en kort gåtur vil tage dig til den meget aktive Stokkur, hvor du kan se flere udbrud på under en time.


Se vores arkitektur


En af de bedste ting at gøre i Island i november er at gå en tur eller tage på en roadtrip og beundre nogle af vores arkitektoniske perler . Islændinge anses for at være en af ​​de mest kreative nationer på jorden. Tilføj vores rige historie til blandingen, og du vil forstå, hvor nogle af vores mest betagende konstruktioner kommer fra. Nogle af de steder, der skal besøges, omfatter Harpa Koncertsal , Hallgrimskirkja og Det Nordiske Hus .


Islandske festivaler og begivenheder i november


Vejret er måske begyndt at blive koldere, men tingene bliver bare varmere på den sociale kalenderside i løbet af november måned. Følgende er nogle af de lokale festivaler og begivenheder, du kan overveje at tilføje til din rejseplan: 


Det islandske sprogs dag


Det islandske sprog er utroligt unikt. Det er et af de få sprog, der stadig er så tæt på sin oprindelige form, at enhver moderne islænding kan få fat i arkaiske dokumenter og forstå hvert ord af dem . Det er på grund af denne unikke og rige sproglige arv på øen, at vi dedikerer en hel dag til at fejre det islandske sprog. Islandsk sprogdag er den 16. november og festligheder kan findes over hele landet. Bogmessen i Reykjavik


Reykjavik Bogmessen er en begivenhed, som du skal deltage i, hvis du er i Reykjavik i november. Ikke kun fordi du kan gennemse tusindvis af bogtitler og gøre et kup , men fordi du vil tage del i en ældgammel tradition her på øen. Islændinge er kendt for at give hinanden bøger til jul.


Det er derfor, mange forlag udgiver nye bøger i november måned, lige i tide til, at folk kan gå på juleshopping. Dette kaldes Jolabokaflod, som kan oversættes til "julebogsfloden".


Island Thanksgiving


Selvom islændinge ikke fejrer Thanksgiving, har vi mange besøgende på øen, der gør det. Det er derfor, du finder en række steder rundt om på øen, der henvender sig til dem, der ønsker at fejre ferien, mens de er på deres Island-rejse.


Besøger Island i november; Alt det sjove til overkommelige priser


At besøge Island i november er den nemmeste måde at opleve det bedste, festsæsonen har at byde på øen uden at tømme penge. Ved at leje en campervan i Island og gøre en roadtrip ud af din ferie her, vil du ikke kun være i stand til at udforske øen ordentligt, men også tjene penge på nogle yderligere besparelser. En Islandsrejse i november betyder at have alt det sjove, men til overkommelige priser, og skabe livslange minder ved at sætte kryds ved oplevelser, der er en gang i livet!

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Autocamper Island - leje af autocamper i Island
Autocamper Island - leje af autocamper i Island
Autocamper Island - leje af autocamper i Island
bottom of page