top of page
  • Forfatters billedeScandinavian Travel

De bedste RV-gadgets

Med autocamper- og autocamperindustrien i absolut vækst og stadigt udviklende teknologi, kommer det ikke som nogen overraskelse, at man kan finde et væld af autocamper-gadgets for at gøre vanlife meget nemmere. Så hvis du har undret dig over, hvad nogle af disse nyeste og bedste autocamper-gadgets er, så bliv ved.


I denne artikel tager vi et kig på nogle af de absolut must-have autocamper-gadgets, du har brug for i dag, og hvordan disse RV-gadgets og dimser kan hjælpe dig. Og hvem ved, hvis du ikke er en rejsende eller permanent campervaner endnu, kan disse smarte godbidder måske bare dæmpe nogle bekymringer, du havde, og give dig det sidste skub, du skal bruge for at købe eller leje en campervan i Island og begynde dit livs eventyr!


De 10 must-have RV-gadgets


Nedenfor finder du de 10 bedste gadgets og dimser, som vi har fundet mest nyttige og nyttige på vores RV-ture rundt i Island:


1. Gennemsigtig kloaktankskyllemaskine


Dette er en utrolig smart autocamper-gadget og så enkel, at man tænker "hvorfor tænkte jeg ikke over det?" Denne skylleanordning fastgøres til autocamperens kloakudløb via en fitting og tillader en direkte strøm af vand til at skylle og skylle autocamperens kloaksystem .


Da den har denne klare 45-graders albue, vil du tydeligt (pun intended) kunne se, hvornår tanken er skyllet ren. Du behøver heller ikke bekymre dig om tilbageløb i vandslangen, da vakuumafbryderen forhindrer dette. Når du køber, kan du overveje Camco 39080 Rhino Blaster Sewer Tank Rinser.2. Kloak slangestøtte


"Åh, sikke et sammenfiltret rod, vi væver engang, når vi ... beskæftiger os med RV-slanger". Det er lige meget, hvad du gør, om du arbejder med vandtanken eller kloaksystemet, rør og slanger ender altid enten sammenfiltrede eller våde og snavsede. En kloakslangestøtte vil afværge noget af dette.


Slangestøtten er lavet af robust, men alligevel let plastik og ligner lidt en kæmpe tusindben, når den er foldet ud. Det vil derefter vugge dine rør/slanger uden brug af stropper . Du kan bruge den til at bue rundt om forhindringer eller endda skabe en nedadgående hældning for bedre dræning. Hvis dette er en af ​​de varer, du har på din RV-ønskeliste, så kan du vælge Camco Sidewinder RV Sewer Support .3. RV overspændingsbeskytter & kredsløbsanalysator


Når du rejser rundt i hele landet (eller endda verden), er det umuligt at vide præcist, hvilke tricks andre menneskers el-bokse eller net har i ærmet. Det er derfor, du skal beskytte dine enheder og apparater – især hvis du er en Digital Nomade, der arbejder eksternt.


En RV overspændingsbeskytter & kredsløbsanalysator vil beskytte dine apparater og enheder mod farlige højder . Overspændingsbeskytteren afbrydes automatisk og tilsluttes igen, når niveauerne normaliseres. Det har normalt også nogle diagnostiske funktioner, hvor det kan indikere eventuelle elektriske fejl (såsom med ledninger og ledninger). Hvis dette er noget, du har brug for i din RV, kan du tage et kig på Camco Power Grip RV Voltage Protector med integreret overspændingsbeskyttelse .4. RV Leveling Kit


Det er ikke kun utroligt seje autocamper-gadgets, men absolut livreddere, hvis du ikke vil føle, at du er det skæve tårn i Pisa på campingpladsen. Men disse er ikke kun nyttige, når du camperer på ujævnt terræn. Det er også yderst nyttigt, når du parkerer på en bakke eller ned ad bakke ved at forhindre, at bilen potentielt begynder at rulle baglæns eller fremad .


Disse er bestemt RV must-haves. Hvis du gerne vil købe et nivelleringssæt, anbefaler vi varmt Andersen Hitches RV Leveler Kit. Det inkluderer 2-pak Camper Leveler Blocks, samt gummimåtter. 5. Mobiltelefon Signal Booster


Dette er noget, der er utrolig nyttigt, især når man udforsker de mere fjerntliggende regioner i Island. Du ønsker ikke at komme i RV problemer kun for at finde ud af, at du ikke har noget telefonsignal til at ringe efter hjælp. Det er uden tvivl et perfekt tilbehør til din autocamperudlejning i Island .


Disse signalforstærkere kan booste et mobiltårnssignal mere end 30 gange , så du altid kan forblive forbundet. Vælg blot et produkt, der kan understøtte mere end én enhed ad gangen. Hvis du overvejer at få en telefonsignalforstærker, kan Wilson Electronics DT Mobiltelefonsignalforstærker til små hjem eller kontorer varmt anbefales.6. Bærbar opvaskestativ og mikrofibertørremåtte


Dette er sandsynligvis en af ​​de bedste RV-gadgets, der nogensinde er opfundet. Uanset om du er i en varevogn eller et hjem, skal du altid tage opvasken. Nu er der en begrænset mængde diskplads, du har i en autocamper. Helt ærligt, det traditionelle store og omfangsrige opvaskestativ i plast eller rustfrit stål vil simpelthen ikke skære det .


Dette lette design sikrer ikke kun, at enhver vådhed spredes hurtigt, men det er faktisk foldbart! Hvis du gerne vil prale af en af ​​disse babyer i din autocamper, kan du vælge Umbra UDRY Rack & Microfiber Dish Drying Mat .7. Dobbelt bar til dit køleskab


Hver autocamper- eller autocamper-ejer har mindst én historie om brud eller spild i køleskabet, mens de kører. Eller i det mindste en slags madlavine, der sker, når du åbner køleskabsdøren efter at have stoppet. Denne smarte RV-gadget vil stoppe alt det. Det tager 5 sekunder at installere disse stænger og vil ikke bare forhindre ting i at falde ud, men også i at bevæge sig og skifte rundt, mens du kører .


Den gode nyhed er, at afhængigt af størrelsen på dine skabe, kan disse også fungere som skabsbjælker. Stængerne er fjederbelastede i enderne, så har også lidt justerbarhed, når det kommer til størrelsen på dit køleskab eller skabe. Hvis dette lyder som noget, der også kan løse en masse problemer for dig, så overvej at købe Camco Double RV Refrigerator Bar .8. Teleskopisk forlængerstige


En af de ting, du skal affinde dig med, er, at en autocamper eller autocamper altid har brug for vedligeholdelse og reparationsarbejde. Nogle køretøjer har indbyggede stiger. Alligevel er nogle opgaver ikke lette, hvis du ikke har en velplaceret eller bærbar stige . Tænk på at børste bladene af på din slide-out. 


Til alle disse små vedligeholdelsesopgaver er en teleskopisk forlængerstige perfekt, når pladsen er begrænset . Du behøver heller ikke bekymre dig om at slæbe rundt på en tung foldbar stige, da stigen er lavet af letvægtsaluminium. Hvis dette er noget, du har brug for, foreslår vi, at du tager et kig på den bærbare multi-brug tilbagetrækkelige stige , der kollapser med blot et klik på en knap.9. Zero Gravity Stole


Tiden for de ubehagelige campingstole er forbi, og nu kan du endda få din egen hvilestol (i campingform, selvfølgelig). Disse stole er det ultimative inden for komfort og afslapning og på trods af deres størrelse, når de er sat op, fylder de meget lidt. Bakken er nemlig aftagelig, og stolen er foldbar og lavet i ekstremt let materiale.


Hvis du kan lide at spise et måltid i en behagelig stol eller ønsker at slappe af og have en lille snooze midt på eftermiddagen, er disse stole den perfekte løsning . Hvis dette lyder som noget, du kunne være interesseret i, kan du tage et kig på sættet med 2 justerbare stålnet Zero Gravity Lounge Chair hvilestole .10. Rumvarmer


Vintertider i din autocamper eller varevogn behøver ikke at være triste eller elendige. Du kan gøre indersiden pæn og hyggelig ved at bruge en rumvarmer . Og glem alt om dit store varmelegeme derhjemme, da dette varmelegeme er både kompakt og bærbart, kan det næsten forveksles med en bærbar højttaler.


Men denne lille enhed leverer bestemt et slag. De kommer med berøringsstyring, digital termostat, LED-display og 70 graders svingning. Så spar lidt plads på alle vintertæpperne, og få blot et af disse for at gøre dit opholdsrum pænt og ristet. Hvis du gerne vil have din hånd på en af ​​disse, foreslår vi, at du tjekker Dreo Portable Space Heater. Denne kommer endda med en timerfunktion og en lille fjernbetjening!RV-gadgets: Foretag smarte køb


Der er mange gadgets, dimser og tilbehør derude, men pas på, at du ikke falder for gimmicks. Det kan være noget, der ligner den sødeste lille schweizerkniv, du nogensinde har set. Alligevel vil det ikke hjælpe meget, hvis kvaliteten er så dårlig, at den går i stykker efter 2 dage. Eller endnu værre, du bruger det slet ikke. Husk, at spilde plads med unødvendige ting er næsten en kardinalsynd, når det kommer til vanlife .


Hvis du føler, at du bliver opslugt af markedsføringstrenden, bliver overbevist af en påtrængende sælger eller bliver overvældet af produktets tiltrækning, så dæmp ethvert unødvendigt forbrug ved at stille dig selv følgende spørgsmål:


  • Hvornår har du sidst været nødt til at bruge sådan noget?

  • Har du virkelig brug for det, eller er det bare for din egen fornøjelse?

  • Er det mere end hvad jeg har brug for? (Du behøver ikke en skruetrækker, der også bliver til en diskokugle med et klik på en knap) 


RV-gadgets og dimser gør Vanlife lettere


Du vil hurtigt opdage, at RV-gadgets og dimser virkelig gør livet meget lettere. De hjælper dig med at spare penge. Og spar selvfølgelig plads i autocamperen ved ikke at proppe alle mulige uvæsentlige ting i din autocamper. Du kan også læse vores RV-tip til begyndere og ofte stillede spørgsmål om RV-udlejning for at udvide din RV-horisont endnu mere.


Hvis dette bliver din første tur, eller din første tur med tanke på seje autocamper-gadgets, foreslår vi, at du starter med vores top 10-liste og ser, hvilken forskel det gør. Så, som tiden går, kan du blive ved med at tilføje gadgets til dine forskellige eventyr.

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
bottom of page