top of page
  • Forfatters billedeScandinavian Travel

De 7 bedste campingpladser i Island

De 7 bedste campingpladser i Island kan findes spredt rundt på øen. Fra fuldt udstyrede campingpladser med alle mulige faciliteter i Reykjavik til de mest basale campingpladser for de eventyrlystne i Skógarfoss. Du vil være i stand til at se smuk natur, historiske steder og endda deltage i festivaler på disse campingpladser.


Camping i Island er en fantastisk måde at opleve den fantastiske natur, som denne mystiske ø har at byde på. Da det er så populær en aktivitet blandt turister og lokale, er du forkælet med valgmuligheder, når det kommer til veludstyrede campingpladser. Lad os tage et kig på nogle af de bedste campingpladser i Island.


1. Reykjavik Campingplads


Denne campingplads betragtes ikke kun som en af ​​de bedste på øen, men muligvis den bedste. Dens nærhed til hovedstaden (10 minutter i bil) gør det til et ideelt første stop for nyankomne. Det er en femstjernet campingplads, der kan rumme op til 900 rejsende og har en masse faciliteter. For dem, der ønsker at tage på camping i Island om vinteren, er Reykjavik campingplads åben hele året rundt


Prisen per ophold er 2550 ISK (20 USD) per person per nat, og hvis du bestiller online, får du 200 ISK i rabat. Hvis du har børn under 13 år, vil de bo gratis, så sørg for at booke dette til en familieferie!


Inkluderet i opholdet er adgang til indendørs køkken og udendørs vask, både med varmt og koldt vand. Du kan også nyde varme brusere, gratis wifi og et åbent grillområde.


Du kan tilføje elektrisk adgang til din autocamperudlejning i Island , vaske dit tøj og også få billetter til udflugter på campingpladserne. Disse kommer dog med et ekstra gebyr, men intet urimeligt. Omkring en af ​​de bedste campingpladser, Island har at byde på, finder du en café og bar, swimmingpool, en lille købmand og enhver campists drøm: en morgenbuffet!


Adresse | Sundlaugavegur 32, 105 Reykjavík

Pris | 2550 ISK per voksen per nat

Faciliteter | Indendørs køkken, udendørs vask, toilet, bruser, autocamper el, åben grill, vaskemaskine og tørretumbler, bagageopbevaring

Åbningsdatoer |​ Året rundt

Bliv hvis du udforsker | Reykjavik2. Skógar Campingplads


En skjult perle i den sydlige del af Island er Skógar Campingplads . Her kan du slå et telt op for foden af ​​et mægtigt vandfald og indrette en base for ture til højlandet for smukke udsigter eller ned til havnen for at se tumblerne lege på havet. Har du nogensinde hørt om Eyjafjallajökull – vulkanen, der forårsagede den største flytrafikforstyrrelse siden Anden Verdenskrig? Fra en af ​​de bedste campingpladser i Island kan du tage en fire-timers vandretur til dette mystiske sted. Bare husk, at det betragtes som en lidt hård vandretur at lave, så forbered dig derefter.


Skógarfoss er en af ​​de bedste campingpladser i Island , ikke nødvendigvis fordi den har de bedste faciliteter eller er det mest komfortable sted at bo. Faktisk er der ikke rigtig meget her bortset fra et par badeværelser og brusere med koldt vand. Ikke desto mindre er Skógar campingplads på trods af de minimale faciliteter et populært rejsemål for campister.


Dette er en af ​​de billigere campingmuligheder i Island med beskedne 1500 ISK per nat og person for alle over 13 år, og (selvfølgelig) gratis for dem under 13. Campingpladsen er åben hele året rundt for eventyrlystne campister og er en populær campingplads for både indfødte og internationale campister.


Adresse | Skógum, 861 Hvolsvöllur

Pris | 1500 ISK per voksen per nat

Faciliteter | Bruser, toilet

Åbningsdatoer | Året rundt

Hjemmeside | Skógar camping

Bliv hvis du udforsker | Fimmvorduhals Trail3. Skaftafell Camping


Som en del af Vatnajökull National Park betragtes Skaftafell som en af ​​de smukkeste campingpladser i Island . De store åbne rum og den imponerende udsigt er præcis, hvad du har brug for for at komme tilbage til naturen. Ikke kun det, men den ideelle beliggenhed gør det til den perfekte base for at udforske nærliggende attraktioner som Vatnajökull-gletsjeren, Svartifoss-vandfaldet, Jökulsárlón-gletsjerlagunen og Diamantstranden.


Ved Skaftafell (som tidligere nævnt, en af ​​de bedste campingpladser Island har at tilbyde), skal du betale 250 ISK per nat for en campingplads. Natprisen per person er derefter yderligere 1500 ISK per voksen (18-66), 900 ISK for ældre børn (13-17), gratis for børn under 13 og 1300 ISK for seniorer (67+) og handicappede.


Faciliteter såsom toiletter, brusere, vaskemaskine/tørretumbler og elektricitet til autocampere kan findes på campingpladsen. Wifi dækker campingområdet, og du vil have fuld 3G-dækning på og omkring campingpladserne. Hvis du kan lide at campere om vinteren, vil du være glad for at vide, at Skaftafell er åben hele året rundt.


Adresse | Urridaholtsstraeti 6-8, 210 Gardabær

Pris | 250 ISK per plads per nat, 1500 ISK per voksen per nat, 1300 ISK per senior per nat, 900 ISK for børn (13-17) per nat

Faciliteter | WC, bruser, vaskemaskine og tørretumbler, autocamper el

Åbningsdatoer | Året rundt

Hjemmeside | Skaftafell camping

Bliv hvis du udforsker | Vatnajökull Nationalpark4. Vogar Campingplads nær Mývatn-søen


Nu hvor vi har dækket nogle af de sydlige bedste campingpladser Island har, lad os tage en rejse nordpå. Mývatn-søen langs Diamond Circle-ruten er en af ​​skattene i denne del af landet. Når du rejser på denne flerdages rundstrækning, er det rart at vende tilbage til Vogar- campingpladsen sidst på dagen og nyde den helt fantastiske natur.


En af de bedste campingpladser i Island (i nord) tilbyder gratis wifi, et indendørs køkkenområde, toiletter og varme brusere til alle gæster. De har også mulighed for at tilføje strøm til autocampere og holder åbent hele året rundt.


Det koster 500 ISK pr. campervan, bil eller telt at være der, og derefter yderligere 2000 ISK pr. person over 14 år. Alle yngre end dette kan overnatte gratis med en voksen. For en autocamper er prisen 1500 ISK og derefter yderligere 500 ISK for elektricitet.


Adresse | Vogar, 660 Mývatn

Pris | 500 ISK per telt/bil/campervan per plads, 2000 ISK per voksen per nat, 1500 ISK per autocamper per plads

Faciliteter | Bruser, indendørs køkken, RV el,

Åbningsdatoer | Året rundt

Hjemmeside | Vogar camping

Bliv hvis du udforsker | Mývatn området5. Egilstaðir Campingplads


Østisland er lidt mere afsides end andre dele af landet, men Egilsstaðir er den største by. En af de bedste campingpladser i Island øst har alle de standard bekvemmeligheder, som campister kan håbe på . Toilet, køkken og bruser er inkluderet i prisen for campister, der bor der, og vaskemaskiner og tørretumblere er tilgængelige for 800 ISK pr. brug. Wifi på Egilstaðir er gratis, og de tilbyder nogle dejlige og varme steder at hvile trætte autocamperben i deres faciliteter.


Voksne betaler 2000 ISK per person per nat, mens seniorer og handicappede kun betaler 1000 ISK. Børnene (under 13) slipper gratis, når de medbringer en voksen. Eventyrere er velkomne hver dag hele året, hver time på dagen.


Egilsstaðir ligger kun 30 minutters kørsel fra ruinerne af et 500 år gammelt kloster i Skriðuklaustur og lige ved siden af ​​det lille (og smukke) vandfald Fardagafoss. Du vil også kunne se de fantastiske basaltklipper og få en chance for at se østkystens islandske rensdyr.


Adresse | Kaupvangur 17, 700 Egilstaðir

Pris | 2000 ISK per voksen per nat, 1000 ISK per senior per nat

Faciliteter | WC, køkken, bruser, vaskemaskine og tørretumbler, bagageopbevaring, autocamper el

Åbningsdatoer | Året rundt

Hjemmeside | Egilstaðir camping

Bliv hvis du udforsker | Østislandske højland6. Siglufjörður Campingplads


En yderst charmerende fiskerlandsby i en af ​​de nordligste dele af Island er Siglufjörður , som er vært for en af ​​de bedste campingpladser i Island prismæssigt. Bortset fra de gratis sider , får du ikke meget billigere priser end dette.


For kun 1400 ISK kan enhver ikke-senior voksen ældre end 16 år overnatte en nat. Seniorer og handicappede overnatter for 1200 ISK per nat, og alle yngre end 16 bor gratis. Campingpladsen har faciliteter som toiletter, el til autocampere og vaskemaskiner, men det er omkring det rent faciliteter.


Den bedste del af denne campingplads er den fantastiske natur og ro, der omgiver dette sted. Sidder du ved foden af ​​bjergene og i dybden af ​​en fjord, er det her, du kan opleve det ægte, utæmmede Island. Sørg for at være ordentligt forberedt til en rigtig campingtur , hvis du bliver her.


Desværre er denne campingplads kun åben for sommercamping , men hvis du camperer her i juli, vil du sandsynligvis være en del af den årlige sildefestival. Det er intet mindre end et must for alle, der ønsker at opleve noget islandsk kultur.


Adresse | Hafnarstræti 91, 600 Akureyri

Pris | 1400 ISK per voksen per nat, 1200 per senior per nat

Faciliteter | WC, vask og tørring, autocamper el

Åbningsdatoer | 15. maj til 15. oktober

Hjemmeside | Siglufjörður

Bliv hvis du udforsker | Trollskagi halvøen7. Breiðavík Lejrplads


Den nordvestlige del af Island har masser af fuglefjelde fyldt med lunder og betagende fjorde. I de vestlige dele af Vestjordene. du kan slå et telt op på Breiðavík Campground .


Dette er en af ​​de bedste campingpladser, Island har at tilbyde i forhold til at opleve deres levende, summende del af naturen. For 2400 ISK pr. voksen pr. dag, checker dette ud som den dyreste campingplads på listen (bortset fra Reykjavik). For børn er dette (som sædvanligt) gratis, så længe de medbringer en voksen.


Denne side er åben hele året rundt og giver dig fuld adgang til grundlæggende faciliteter som brusere, wifi og toiletter. Du skal dog betale et ekstra gebyr for vaskemaskiner, elektricitet og luksusvarer som kaffe og te.


Dette er et område tæt på Látrabjarg, hvor du næsten med garanti kan få øje på lundefugle om sommeren. Et must for alle fugleelskere!


Adresse | Breiðavík / Látrabjarg, 451 Patreksfjörður

Pris | 2400 ISK per person per nat

Faciliteter | WC, brusere, vask og tørring, autocamper el

Åbningsdatoer | Året rundt

Bliv hvis du udforsker | VestfjordeGå ikke glip af de 7 bedste campingpladser i Island


De skyhøje udgifter til overnatning kan få nogle til at sove i bilen. Dette er ikke kun farligt, men det er også unødvendigt! Hvis du er nysgerrig efter, hvor meget det koster at campere i Island, er svaret mellem $7-$20 per person per nat. Og med denne liste over nogle af de bedste campingpladser i Island, burde du være i stand til at begynde at planlægge en ret god roadtrip.


Og her er et lille rejsetip: Tjek Iceland Campingcard, når du planlægger, hvor du skal bo. Det giver dig rabat på forskellige campingpladser i Island. Camping i Island er meget sjovt, så hvorfor ikke spare et par kroner med et rabatkort?


Og hvis du leder efter at leje campingudstyr, har Reykjavík masser af campingudstyrsbutikker, hvor du kan hente telte, campingovne, soveposer og hvad du ellers har brug for.


Har du ikke lyst til at gå igennem besværet med at etablere og nedlægge en campingplads? Hvorfor så ikke vælge en autocamper? Du kan finde et bredt udvalg af autocampere og autocampere til leje her .

22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
bottom of page