top of page
  • Forfatters billedeScandinavian Travel

Bedste åben-helårs-campingpladser i Island

Island er den slags sted, hvor du ønsker at maksimere din tid udendørs. Med så mange utrolige udsigter og enorme åbne rum at udforske, vil du gerne være udenfor så meget du kan. At tage dette til næste niveau ved at campere er en fantastisk måde at blive endnu mere intim med det vulkanske land.


Selvom camping traditionelt foregår i sommermånederne, er der ingen grund til, at du ikke også kan campere på andre årstider. Selvom vejret generelt er lidt hårdere, vil du måske være til det? Måske vil du tage på camping i Island om vinteren for at udfordre dig selv eller måske er det bare det tidspunkt, der passer bedst til din tidsplan.


Hvis du vil campere på et andet tidspunkt end om sommeren, skal du vide, at det er en mulighed. Der er mange helårs-campingpladser i Island, som vil tage højde for dig, uanset hvornår du ankommer. Lad os tage et kig på de bedste åbne hele året campingpladser i Island .


Da Island er tyndt befolket, skal du bruge et køretøj for at nå de fleste campingpladser. Book din leje i dag hos AutoCamperIsland.Campingpladser åben hele året rundt på Island


Disse helårs-campingpladser giver dig mulighed for at se, hvad Island har at byde på, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Lad os tjekke dem ud!


Reykjavik campingplads


Denne campingplads ligger lidt øst for centrum af Reykjavík, med nem adgang til byens centrum via busser. Det er også på et førsteklasses sted lige ved siden af ​​en af ​​byens mange opvarmede udendørs pools, Laugardalslaug . Dette sted indeholder en 50-meter pool, vandrutsjebaner, boblebade, et dampbad og meget mere. Som de fleste pools i Reykjavík er den åben til kl. 22 hver dag.


Reykjavík Campsite indeholder både et bredt græsareal til at slå telte op og en grusparkering til leje af autocampere og autocampere. De omkringliggende træer gør et godt stykke arbejde med at fjerne trafikstøj, så du føler dig fredeligt isoleret. Siden er stolt af bæredygtighed med fokus på energibesparelse og genbrug.


Hvis du kommer til Island uden for sommeren, når vejret generelt er koldere, er en opvarmet pool praktisk. Du er tæt nok på hovedstadens centrum til at opleve det, når du vil, men langt nok væk til ro.


Book online for at spare dig selv for lidt penge, ellers er prisen ISK 2.550 per person per nat.Reykjamörk campingplads i Hveragerði 


Campingpladsen Reykjamörk ligger i den lille by Hveragerði, mindre end en time øst for Reykjavík. Det er let tilgængeligt, fordi Islands hovedvej, rute 1 eller ringvejen, går gennem Hveragerði. Med lidt over 2.600 indbyggere er det en lille by, der tager dig ud af hovedstadens stress og jag.


På campingpladsen Reykjamörk er du en kort køretur fra begyndelsen af ​​Reykjadalur-dalen , hvor du finder den berømte varme flod . Hveragerðis geotermiske park ligger lige nede ad vejen fra campingpladsen og viser nogle boblende mudderbassiner. Du har også nem adgang til en swimmingpool, museer, et supermarked og diverse andre aktiviteter.


Prisen for campingpladsen Reykjamörk er ISK 1.750 per voksen, per nat og gratis for dem på 15 år og derunder.Skaftafell campingplads


Skaftafell Campground har en førsteklasses beliggenhed: på sydkysten, i udkanten af ​​Islands største nationalpark, Vatnajökull . I parken har du adgang til snesevis af vandrestier, som fører til vandfald, klippeformationer og meget mere.


Sørg for at tjekke vores South Coast essentielle guide for ikke at gå glip af noget! Du vil også komme til at se gletscheren, parken er opkaldt efter, som er den største indlandsis på Island.


Du finder al den information, du har brug for om området, i Skaftafell Besøgscenter, hvor du tjekker ind. Da der ikke er madlavnings- eller spisefaciliteter på campingpladsen, skal du medbringe et bærbart komfur. Der er dog brusere, vaskemaskiner og tørretumblere på stedet.


Skaftafell Campground er unik ved, at den tilbyder wi-fi, der dækker hele campingpladsen, men lad ikke dette distrahere dig. Mange gode vandrestier begynder i udkanten af ​​campingpladsen og fører dig op i bakkerne.


Du betaler ISK 1.750 per voksen, per nat, plus ISK 500 per lejr-"enhed", du har brug for.Lejr Egilsstaðir


Egilsstaðir er hovedstaden i det østlige Island, og alligevel er det en lille by med en rolig stemning. Når du bor her, vil du være meget tæt på landets største skov, Hallormsstaður , som indeholder mange vandrestier.


I modsætning til de fleste campingpladser i Island, som ikke kræver forudbestilling, beder Camp Egilsstaðir i øjeblikket om, at du reserverer på forhånd.


Campingpladsen ligger i byens centrum, men da indbyggertallet kun er 2.500, vil du ikke føle dig indelukket.


Med køkken, vaskerum, brusere og cykeludlejning har du alt hvad du behøver for at nyde din ferie fuldt ud. Omkring campingpladsen har du en utrolig udsigt over området, og Vök-badene er de nærliggende varme pools.


Prisen for Camp Egilsstaðir er ISK 2.000 for dem på 13 år og op og gratis for dem på 12 år og derunder. Bagageopbevaring er tilgængelig mod et gebyr.Camping Hamrar


Hvis du ønsker at tilbringe lidt tid omkring hovedstaden i nord, Akureyri, er denne campingplads noget for dig. Det er lige uden for byen, ved siden af ​​Kjarnaskógur skov, og har et væld af fantastiske faciliteter. Du får adgang til et servicecenter med køkken og spisestue samt to legepladser, frisbeegolf, minigolf og meget mere.


Mellem maj og oktober er en lejrvagt til stede på campingpladsen Hamrar . I lavsæsonen kan de kontaktes på telefon. Prisen for ophold på stedet er ISK 1.900 per voksen, per nat.Stykkishólmur Campingplads


Snæfellsnes-halvøen i det vestlige Island betragtes som et af de smukkeste områder i landet. Det kaldes nogle gange "Island i miniature", fordi det indeholder mange af de træk, der kendetegner landet.


Disse omfatter en gletsjer, en vulkan, sorte sandstrande, basaltklippeformationer og meget mere. Hvilket bedre sted at campere et par dage?


Stykkishólmur Camping Ground har du nem adgang til den nærliggende golfbane. For ikke at nævne Stykkishólmur by ligger ved kysten, hvilket giver dig en fantastisk udsigt over bugten og Vestfjordene på en klar dag. Derudover er de vigtigste seværdigheder som Kirkjufell-bjerget og Snæfellsjökull Nationalpark kun en kort køretur væk.


Denne campingplads opkræver ISK 1.500 per person, per nat, med rabatter, hvis du forpligter dig til længere ophold.Noter om camping i Island om vinteren


  • Priserne ovenfor inkluderer ikke elektricitet til dit køretøj, hvilket næsten altid er ekstra på alle betalte eller gratis islandske campingpladser .

  • Mens ovennævnte campingpladser er åbne hele året, kan deres receptionstider være anderledes i vintermånederne. Nogle gange skal du måske ringe til et nummer eller bruge en ærlighedsboks.

  • Helårscamping vil være en stor udfordring, men sørg for at være forberedt med varmt, vandtæt tøj og ordentligt udstyr. Vi sover bedre, når vi er kolde, men der er sådan noget som for koldt, hvis man ikke er vant til det.

  • Når du camperer i Island på åbne hele året campingpladser, vil du se himlen fuld af stjerner og forhåbentlig nordlys. Der er dog nogle vandrestier, som vil være utilgængelige for dig, hvis du ikke besøger om sommeren. Undersøg dette før du ankommer, så du ikke bliver skuffet.


Camping i lavsæsonen er en fantastisk måde at slå folkemængderne, da Islands spidsbelastningstid er juni til august. Nu hvor du ved, at der er tilgængelige helårscampingpladser i Island, kan du planlægge din rejse med fleksibilitet. Husk, uanset hvornår du beslutter dig for at campere i Island, så er Island Camping Card den ultimative løsning for budgetrejsende, der er ivrige efter at udforske Islands fantastiske vildmark uden at sprænge penge


Lås din billigste campervan leje i dag også for et udendørs eventyr i Island og yderligere besparelser. Tidspunktet for dit besøg vil afgøre, hvilken slags oplevelse du får, da Island ændrer sig meget i løbet af året.

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
Autocamper Island -  leje af autocamper i Island
bottom of page